Hlavní obsah
Článek

Loni touhle dobou finišoval Marek Dědík (40) svou cestu za stříbrem v taneční show StarDance. Po boku farářky Martiny Viktorie Kopecké se mu to podařilo, a vyrovnal tak své úspěchy s herečkami Pavlou Tomicovou a Jitkou Schneiderovou, s nimiž to dotáhl také na krásné druhé místo.

Letos má StarDance pauzu, a tak se Dědík s rodinkou může bez stresu připravovat na nadcházející vánoční svátky. Dědík si při té příležitosti připravil vtipné vánoční video pro své fanoušky, kde to roztočil na slavnou vánoční písničku od Mariah Carey.

A přidal i vtipnou historku z koupě vánočního stromečku, který vybíral nejstarší syn Bertram Josef (5). „Letos jsme měli se stromečkem trochu problém. Byl největší, a tak nám ho museli ořezat motorovou pilou. Všichni jsme z toho měli zážitek,“ řekl Super.cz s úsměvem Dědík, který má s manželkou Terezou ještě mladšího syna Doriana Marka (2,5).

Rodinka strávila týden před Štědrým dnem na horách ve Špindlerově Mlýně, kde si naplno užívali sněhovou nadílku. „A pak už nás doma čeká strojení stromečku a těšení se na dárečky,“ dodal oblíbený tanečník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám