Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se kulatin týče, letos se u celebrit skutečně daří. Pojďme se podívat na to, kteří slavní tento rok oslaví šedesátiny. A že jsou to vskutku hvězdná jména!

Mezi šedesátnice se letos zařadí hned čtyři známé herečky a všechny to zvládnou během několika týdnů. Jako první bude slavit 15. června sympatická Helen Hunt ze snímku Po čem ženy touží. Následovat ji bude přesně o měsíc později Brigitte Nielsen, proslulá rolí Rudé Sonji i divokým manželstvím se Sylvesterem Stallonem či tím, že ve svých 54 letech porodila holčičku.

Šedesát svíček sfoukne 29. července i herečka ze seriálu Pobřežní hlídka Alexandra Paul a hned o den později to bude Lisa Kudrow, s níž bude už navždy spojená ztřeštěná Phoebe z Přátel.

Ze slavných mužů jsou to opravdové hvězdy. A vezmeme je tentokrát pro změnu od konce.

18. prosince bude slavit šedesátku snad nejslavnější hollywoodský hezoun Brad Pitt. Italský zpěvák s nezaměnitelným chraplákem Eros Ramazzotti se kulatin dočká 28. října a 3. srpna to pak bude frontman kapely Metallica James Hetfield, jenž se v roce 2022 po 25 letech rozešel s manželkou a matkou svých tří dětí Francescou.

Devátého června se přehoupne k šedesátníkům také Johnny Depp, který loni kvůli ostře sledovanému soudnímu sporu s exmanželkou Amber Heard plnil stránky médií snad nejvíc ze všech celebrit na světě. Také geniální americký režisér Pulp Fiction, Gaunerů, Kill Billa a řady dalších trháků Quentin Tarantino bude slavit, a to 27. března.

Mezi šedesátníky letos zavítá i britský zpěvák hitů jako Kiss From A Rose či Amazing - Seal. Bývalý manžel Heidi Klum se dočká oslavy 19. února. O dva dny dřív bude tyto kulatiny slavit také legendární basketbalista Michael Jordan. A prvenství v tomto směru patří frontmanovi kapely Rammstein. Till Lindemann totiž bouchnul šampáňo už 4. ledna a dost možná oslavy Silvestra protáhl rovnou do narozenin...

Reklama

Další články

Načítám