Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy věci nejsou tak, jak bychom si přáli, i když pro to uděláme všechno. Právě takovou situaci teď prožívá Aneta Vignerová (36), která už ví, že Vánoce jako rodina ve složení tatínek, maminka a syn nestráví. Svůj smutek a zároveň velkou lásku vyjádřila na sociální síti.

Tento rok byl pro Anetu Vignerovou plný zvratů v soukromém životě. Rozešla se s tatínkem svého syna Jiříčka, scenáristou Petrem Kolečkem (40), pak se k sobě opět měli vrátit, aby nakonec téměř na konci roku a před nejkrásnějšími svátky zjistila, že se jí vztah nakonec zachránit nepodaří. A to i přesto, že měla být řeč o zásnubách.

Teď už je jasné, že dárky pod stromečkem si bude modelka se synem rozbalovat bez Petra Kolečka, přesto touží po tom udělat mu ty nejkrásnější Vánoce. A přesně v tomto duchu se nese i její vyjádření na sociální síti, vedle videa, na kterém je její syn u vánočního stromku převlečený za Supermana. „Ano, ty jsi můj největší Hrdina…udělám a udělala jsem, co jsem mohla!! Nejsme sice tři mušketýři, ale my dva spolu budeme navždy,“ napsala Aneta a přidala srdíčka.

Kde bude trávit svátky Petr Kolečko, sice zatím není úplně jasné, ale je pravděpodobné, že zůstane po boku Denisy Nesvačilové (32), se kterou si nejspíš v současné době rozumí více než s matkou svého syna. Scenárista ani herečka se k situaci nevyjadřují, Denisa nic nepřidává ani na sociální síť, kde lidé pod staršími příspěvky hojně diskutují o nevěře a o tom, kdo nese vinu za současnou situaci.

Reklama

Další články

Načítám