Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to přesně 23 let, co se stala tváří značky Guess německá topmodelka Claudia Schiffer (53) a pro módní svět se stala jednou z nejvyhledávanějších topmodelek 90. let. A historie se nyní opakuje. Guess si právě Claudii vybral do své nejnovější kampaně k oslavě třiceti let od založení a jak je vidět podle výsledného focení, jejich krok byl trefou do černého. O tom, jak úžasně Claudia i po dvou dekádách vypadá, nyní píší média po celém světě, a to je samo o sobě pořádným důvodem k oslavě kulatého výročí značky.

Claudia se stala právě po focení pro Guess nedílnou součástí zlaté éry topmodelek po boku Cindy Crawford, Naomi Campbell, Lindy Evangelisty či Elle Macpherson. Dodnes je prý tato značka, kterou vlastní Paul Marciano, pro Claudii srdcovou záležitostí.

Schiffer v roce 1989 fotila s Ellen Von Unwerth a právě před jejím objektivem se topmodelka ocitla i nyní.  „Focení pro Guess k jeho 30. výročí pro mě bylo jako vrátit se v čase. Vzpomněla jsem si na tolik skvělých momentů a bylo zábavné opět spolupracovat s Ellen a Paulem,“ přiznala s nostalgií německá kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám