Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiapadesátiletý Brit Paul Bradley se umí vžít do tisíců žen, které propadly jednomu z nejoblíbenějších sportů posledních let zvanému pole dance, tedy tanci kolem tyče. Stalo se mu totiž úplně to samé a v tělocvičně nebo v garáži u tyče tráví nacvičováním různých akrobatických kousků téměř všechen volný čas. Jako muž však u tohoto sportu působí hodně exoticky a sám přiznává, že všechny jeho kamarádky jsou vysportované a blond. Bradley z anglického West Wellow je přitom šťastně ženatý. Jeho manželka musí být asi dost tolerantní dáma...

Paul, jenž má se svou manželkou Kitty dva syny - Nicka (25) a Simona (23), to potvrzuje: „Má žena miluje, když se dostaneme do konverzace s lidmi o tom, že její manžel tančí pole dance. Plno žen by jistě žárlilo, kolik času trávím s krásnými ženami, ale ona je s tím pohodě. Myslí si, že je hrozně vtipné se na mě dívat. Nemusí se ničeho bát, dělám to, protože jsem se do tohoto sportu zamiloval. Moji synové si mě kvůli tomu dobírají, ale pak přivedou do garáže kamarády, aby se na mě podívali,“ přiznává pobaveně Bradley, který pracuje v oboru IT.

Paradoxní je i skutečnost, že Paul je bývalý vzpěrač a hráč rugby, takže přechod k ryze ženskému sportu je o to překvapivější. On je však přesvědčen, že právě díky pole dance se zlepšila jeho vytrvalost a síla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám