Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Krásná herečka Barbora Mottlová (37) se v letošním roce opravdu nenudila. Kromě hromady práce a úspěchů si našla novou lásku, ale zažila i neštěstí s vytopeným domem. Vše zlé je k něčemu dobré, a díky pohromě už se svým novým přítelem bydlí a soužití si neuvěřitelně užívá. Dvojice prožila první společné Vánoce. "Už jsem si přestěhovala všechny vánoční dekorace a stromeček ke svému příteli včetně svého nábytku a tak dále. Stromeček jsme ozdobili a máme to takové hezké vánoční," prozradila zamilovaná Bára.

Že šlo o vskutku výjimečné Vánoce, potvrzuje i fakt, že se přítel David seznámil s celou Bářinou rodinou! "Byli jsme u mojí maminky a jejího přítele ještě s mými bratry a jejich partnerkami. A moji bratři ještě přítele neznali, takže to byly vlastně i takové seznamovací Vánoce," prozradila kráska Super.cz.

Během Vánoc si naplno užívá, i co se jídla týče, a rozhodně není z těch, kteří si odpírají dobroty, aby si nezkazili figuru. "Linii přes Vánoce vůbec neřeším. Miluju jídlo, takže proč si odpírat. Ale samozřejmě to chce nějakou kompenzaci a mít nějaký výdej," míní herečka.

Ačkoli je Bářin David, který je mladší, nadšený sportovec, režim se držet nedaří. "On teď taky v režimu hodně povolil a hodně spolu mlsáme. Ale známe se chvilku, mladá láska, takže tam těch spálených kalorií je taky docela dost," práskla hříšná kráska na závěr. Co dodat, této nové lásce držíme palce!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám