Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímek z prosluněného dne, z nějž čiší letní pohoda, vybrali princ (41) s princeznou z Walesu (42) na jejich rodinné vánoční přání. Fotografii pořízenou během procházky v zahradách venkovského sídla královny Alžběty II. Sandringham Estate v Norfolku, sdíleli na Instagramu. Příspěvek během několika hodin po publikaci získal už přes 1,7 milionu lajků.

Oba manželé mají na sobě ležérní outfity, zatímco William si k džínám oblékl tmavomodrou košili, Kate doplnila úzké džíny o bílé tenisky a stejnobarevnou krajkovou blůzku. Podobně pohodově oděny a do modra sladěny jsou i jejich tři děti, princové George a Louis i princezna Charlotte.

Navzdory pochmurným náladám, které v královské rodině poslední dobou panují kvůli dokumentární minisérii Harry a Meghan z dílny Netflixu, se manželé snaží navodit u svých fanoušků bezstarostnou uvolněnou náladu, která by k období adventu měla patřit.

Ti podle očekávání nešetří chválou a jejich hřejivá slova rodinu jistě těší. Na sociální síti se objevují slova o podpoře Kate a Williama a třeba i pozitivní komentáře jejich oblečení. William a Kate tak dopadli o mnoho lépe než Karel III. a hlavně jeho manželka Camilla, která si pod vánočním přáním umístěném na sociální síti mohla přečíst spoustu negativních komentářů mířených ke své osobě.

Líbí se vám přání Kate a Williama?
ANO
95,7 %
NE
4,3 %
Celkem hlasovalo 9212 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám