Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Felix Slováček (80) má obrovský strach o svou manželku Dádu Patrasovou (67). Ta o víkendu zrušila domluvený kšeft, což saxofonista zdůvodnil tím, že byla Dáda indisponována. Podle deníku Blesk by ji Felix nejraději zbavil svéprávnosti, jinak jí kvůli pití hrozí, že zemře.

Někdejší královna dětských srdcí se prý ale léčit nechce, protože si myslí, že žádné problémy s alkoholem nemá. Její muž se podle ní chce jen zviditelnit „Má potřebu, aby se o něm psalo, to je celé,“ napsala Super.cz herečka a zpěvačka.

Ta ale nyní volila ostřejší slova. Na Slováčka se naštvala a vyhrožuje rozvodem. Obvinila ho dokonce z toho, že touží po jejím majetku. „Muselo mu přeskočit. Podám žádost o rozvod. Tohle je už přes čáru. Jsem z toho zoufalá. Po 40 letech manželství je takhle zákeřný,“ citoval Patrasovou web Extra.cz.

Otázkou je, zda svá slova myslí vážně. Dagmar Patrasová letos ostatně musí řešit i jiné záležitosti. V květnu po autonehodě odmítla dechovou zkoušku. Policie nehodu vyšetřuje jako přečin ohrožení pod vlivem návykové látky a tady už přestává veškerá legrace. Královně dětských srdcí hrozí peněžitý trest, ale v krajním případě i trest odnětí svobody ve výměře šest měsíců až tři roky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám