Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na červeném koberci se z jejich zdánlivé dokonalosti tají dech, ale jak je známo, vše je dílem profesionálních vizážistů. Ženy tak při pohledu na celebrity rozhodně nemusí propadat panice. Jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii, i ty nejslavnější krasavice jsou bez precizního nalíčení docela normální 'smrtelnice'…

A koho se loni podařilo fotografům načapat na ulici bez make-upu? Byly to například herečky Olivia Wilde (40), Cameron Diaz (51), Kaley Cuoco (38), Lindsay Lohan (37), Julianne Moore (63), Alicia Silverstone (46) či Katie Holmes (45).

Ze zpěvaček pak na pláži zvěčnili například Shakiru (47), která dokázala, že snad ani žádný make-up nepotřebuje. Máme tady ale i trojici dam, která je bez nalíčení opravdu téměř k nepoznání, a to Gwyneth Paltrow (51), jež v srpnu vyrazila 'přírodně' na dýchánek s maminkou Blythe Danner, dále modelka Chrissy Teigen (38) či herečka Heather Locklear (60), jež se proslavila jako sexy potvora Amanda Woodward v seriálu Melrose Place.

Reklama

Další články

Načítám