Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Bernášková (43) snad umí zastavit čas. Je to již přes 12 let, co se začala na obrazovkách objevovat v seriálu Vyprávěj a od té doby se takřka nezměnila. Role Ivety, kterou v seriálu ztvárnila, pro ni byla osudová, stejně jako celé natáčení.

„Seriál Vyprávěj byla moje největší dobovka. Byl pro mě osudový, protože jsem se na něm seznámila s mým manželem. Klape nám to už 12 let,“ svěřila se herečka na tiskové konferenci nového dobového seriálu Zlatá labuť. S partnerem, režisérem a scenáristou Rudolfem Merknerem, budou brzy patřit mezi jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu.

„Byla bych velmi opatrná, protože ty vztahy jsou velmi křehké a musím říct, že i po 12 letech se učíme spolu žít a učíme se spolu komunikovat. Myslela jsem si, že prvních 5 let bude těžkých a budeme se poznávat a pak to půjde. Ale to vůbec, jak se vyvíjíme, tak vznikají pořád nové ostny,“ řekla se smíchem půvabná herečka, která je také autorkou bestsellerů.

„Jednu knížku mám s názvem Jak přežít svého muže, tam jsem hodně čerpala ze sebe. A pak knížku Coura, obě jsou bestseller, vypadají, že jsou autobiografické, ale nejsou. Jsou tam situace, které jsem zažila, je to z prostředí showbyznysu a nechávám tam nahlédnout, jak se žije herečce, jak být matkou a jak se vracet do práce. Třetí kniha se píše, ale podle první knížky je filmový scénář a budeme točit film,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám