Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Štěpnička (75), kterého diváci znají například ze seriálu Vyprávěj nebo Sestřičky Modrý kód, neprožívá zrovna nejjednodušší období. Nedávno mu zemřela manželka, s níž strávil více než padesát let.

Začátkem prosince si navíc ošklivě poranil obličej, když upadl na tramvajovém ostrůvku a spadl do kolejiště. Naštěstí všechno dobře dopadlo a Štěpničkovi se nestalo nic vážnějšího.

„Nemohl jsem tlumit pád a upadl přímo na hlavu. Lebku jsem si nepoškodil, měl jsem tržnou ránu nad okem, kterou mi zašili v nemocnici, a protože beru prášky na ředění krve, tak mi to celé oteklo, takže vypadám jak Juraj Jánošík,“ řekl herec v pořadu ShowTime.

Následky drsného pádu tak naštěstí nejsou tak strašné. Herec ale po smrti milované ženy řeší úplně jinou bolest. „Mám teď úplně jiné starosti než modřiny,“ smutnil. S manželkou Janou byl 57 let a mají spolu syna Jakuba a dceru Juditu.

Reklama

Další články

Načítám