Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcery jdou většinou do podoby otcům, říká se. Výjimek potvrzujících pravidlo ale není tak málo, jak by se mohlo zdát, a to ani mezi slavnými herečkami a jejich 'holčičkami'…

Podívejte se s námi na sedm celebrit, kterým jakoby jejich dcery z oka vypadly.

U takové Gwyneth Paltrow (51) jsou dokonce geny tak silné, že nápadně podobná jí není pouze osmnáctiletá dcera Apple Martin, ale i o dva roky mladší syn Moses. Obě děti má herečka se zpěvákem Chrisem Martinem.

Reese Witherspoon (48) a její dcera Ava si na vzájemné podobě vyloženě zakládají a jsou spíš jako sestry. Své půvabné mamince Angelině Jolie (48) jde stále víc do podoby šestnáctiletá dcera Shiloh stejně jako herečce Julianne Moore (63) dvacetiletá Liv Freundlich.

Svou neméně slavnou maminku Goldie Hawn rozhodně nezapře Kate Hudson stejně jako Lily Rose Depp tu svou – Vanessu Paradis. Totéž platí u Mayi Hawke a Umy Thurman. Všechny tři se navíc vydaly ve šlépějích rodičů a věnují se herectví.

Malým bonusem je pak herečka Elizabeth Hurley, jejíž syn Damian (20) je doslova jejím mladším klonem, a to včetně dlouhých hustých vlasů…

Reklama

Další články

Načítám