Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Cher (77) se podělila o obrovskou ztrátu, kterou momentálně prožívá. Na věčnost odešla její maminka Georgia Holt, o čemž stručně informovala na svém Twitteru, kde ji sledují čtyři miliony lidí. Mnozí z nich zpěvačce hned začali kondolovat.

„Maminka odešla,“ napsala pouze Cher a přidala smutný smajlík. V srpnu její maminka musela být hospitalizována se zápalem plic a musela absolvovat řadu lékařských vyšetření a následnou léčbu, ale tehdy se zpěvačka radovala, že už se jí daří lépe a poděkovala fanouškům za podporu. Zároveň sdílela, že domov je pro její maminku tou nejlepší medicínou.

Cher měla s maminkou úžasný vztah, který v roce 2013 i zachytily kamery během dokumentu nazvaném Dear Mom, Love Cher. Ten přiblížil život její maminky od dětství v Arkansasu, přes jejích šest manželství až po její pěveckou a hereckou kariéru v Los Angeles a především její nehynoucí podporu kariéry své dcery, která je vnímána jako jedna z nejzářivějších v hudebních dějinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám