Hlavní obsah
Článek

Paris Hilton (43) a její maminka Kathy milují vánoční svátky. A Kathy na výzdobě rozhodně nešetří. Kromě všech stromečků a doplňků si hosté mohou dát třeba i luxusní šampaňské z automatu v ceně pěkného auta.

Okázalá vánoční výzdoba v celém patře domu, které vévodí vysoký bílý vánoční strom. Takhle to před svátky vypadá u Kathy Hilton. Paris dům své matky ukázala v příběhu na sociální síti a dodala, že její máma je Vánocemi posedlá. Pod stromkem už je spousta hraček včetně nové panenky, miniatury Paris. Ty budou podle podnikatelky věnovány dětské nemocnici v Los Angeles.

V pokoji pak nechybí další různě velké stromky a figurky. A taky hrací automat, ze kterého si hosté mohou vytáhnout stříbrnou sošku. A pokud dostanou chuť na šampaňské, není nic jednoduššího než přejít k automatu, ze kterého jako v pohádkách vytéká luxusní mok. Takový přístroj vyjde v přepočtu na 879 tisíc korun.

A nezapomínejme ani na kuchyň plnou různobarevného a blyštivého vybavení na předvánoční vaření a pečení, které je z řady samotné dědičky hotelového impéria. Ta sice nedávno na svou maminku veřejně zaútočila po tom, co Kathy promluvila o její údajně neúspěšné snaze o miminko, teď už jsou z nich ovšem zase kamarádky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám