Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Světlana Witovská se poprvé ukázala na veřejnosti se svým druhým synem, kterému bude na Velikonoce rok. "Slíbila jsem, že přijdu na setkání k projektu charitativní organizace Adra, no a tak jsme tady oba," smála se Světlana, která už je zase jako tyčka, a chlubila se chlapečkem, který jako by jí z oka vypadl.

Witovská se sice nedávno účastnila konkurzu na pořad Události v České televizi, ale do práce se nežene. "Pokud mne někdo osloví, tak to zvážím, tak jako to bylo při Událostech. Sama ale nic nevyhledávám. Synovi ještě není ani rok, tak jsem ráda, že se mu mohu věnovat," svěřila Super.cz maminka na mateřské dovolené.

Kluky má ostatně Světlana dva, otcem staršího Viktora je sporťák Robert Záruba (56). Mladšího má se svým druhým manželem, vysoce postaveným bankovním úředníkem Petrem Witovským.Robert Záruba nyní žije s moderátorkou Norou Fridrichovou, s níž se Světlana přátelí, a obě se také na akci Adry, kde byly vyhodnoceny výsledky dětské výtvarné soutěže na téma Žízeň aneb Voda nad zlato v nové budově Národního muzea v Praze, potkaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám