Hlavní obsah
Článek

Daniela Peštová (53) je stále v kurzu a stejně jako slavné kolegyně její generace Linda Evangelista (46), Christy Turlington (43), nebo Helena Christensen (43) je jako modelka stále žádaná.

Zároveň svou aktivitou neustále přesvědčuje okolí o tom, že rodinný život a kariéru modelky lze skloubit, a že žena jako ona může být ve své branži veleúspěšná. I přesto, že je Daniele přes čtyřicet, nepřestává o ni být ve světě modelingu zájem. Před nedávnem například česká topmodelka nafotila hned dvě titulní stránky módních časopisů.

Kromě magazínu Top Fashion se Daniela objevila na titulce dubnového čísla české Elle, kterou nafotil Matúš Tóth. Modelka pózuje i na obálce aktuálního vydání slovenského magazínu Emma.

„Daniela je vzácný příklad světové topmodelky, která se naplno věnuje nejen své rodině, ale i kariéře. I po třech dětech, neskutečném počtu zahraničních kampaní, včetně prestižní Victoria´s Secret, nebo titulek nejprestižnějších světových módních časopisů, na sobě stále pracuje a k profesi přistupuje neskutečně zodpovědně,“ říká Mario Sečkár, marketingový ředitel její domovské agentury Czechoslovak Models.

Tvář Daniely Peštové si v současné době řada žen spojuje i s aktivitami, které jsou módě a kráse poněkud vzdálené. Nicméně pro společnost, a ženy zvlášť, velmi prospěšné. Topmodelka je totiž jednou z ambasadorek projektu „Avon proti domácímu násilí“. Video rozhovor s Danielou na toto téma Super.cz brzy přinese.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám