Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na úterní udílení cen People’s Choice Awards se dostavila mimo jiné i stále krásná Carmen Electra. Na červeném koberci v Barker Hangar v Santa Monice fotografům oči přecházely, když se před nimi zjevila sexy blondýnka s uhlazeným culíkem v šatech, jejichž horní část vypadala spíš jako vršek od bikin.

Sexy kráska kdysi proslula i pózováním pro Playboy či divokým vztahem s bývalým basketbalistou Dennisem Rodmanem, zpěvákem Princem nebo kytaristou Davem Navarrou. Do pamětí televizních diváků se však nesmazatelně vepsala podobně jako Pamela Anderson svým účinkováním v seriálu Pobřežní hlídka, a to jako sexy Lani McKenzie.

Pokochat jste se však jejími půvaby mohli i ve filmech Sexuální praktiky pozemšťanů a v řadě komedií jako Scary Movie, Děsnej doják, Velkej biják, Dvanáct do tuctu a dalších. Podobně jako její zmiňovaná kolegyně patřila ke stálicím časopisu Playboy, pro nějž později dokonce sama začala fotit celebrity.

Zajímavostí je, že od rozchodu s hudebníkem Magic Mally Mallem, zpěvákem Maxem Georgem a plavcem Ryanem Lochtem, s nimiž všemi podle serveru WhoDatedWho zvládla randit v roce 2013, se po jejím boku oficiálně neobjevil žádný partner a Carmen je oficiálně single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám