Hlavní obsah
Článek

Olivia Wilde (40) se ve společnosti nebojí odhalovat a všeobecný úzus, že by bradavky měly být pod společenskými šaty zakryté, jí nic neříká. Fanoušci mají z jejího postoje určitě radost.

Olivia se minulý měsíc po téměř dvouletém randění rozešla se zpěvákem Harrym Stylesem, teď to ale vypadá, že už se z rozchodu oklepala. Na předávání cen People's Choice Awards v Kalifornii dorazila s úsměvem na rtech a v modelu, díky kterému na ní mohli přítomní hosté oči nechat.

Herečka a modelka si na sebe vzala černé šaty, jejichž látka byla v souladu s trendem poslední doby průsvitná. Obvykle si ale dámy zahalí alespoň bradavky, Olivia je ovšem nechala pod krajkou vyniknout v celé kráse. Nedávno už se podobně odhalila i na plese Muzea Akademie filmových umění a věd v Los Angeles a je vidět, že se jí styl úsporného oblékání zalíbil.

A jak to má Olivia s muži? Zatím si pravděpodobně nechce hledat náhradu za o dekádu mladšího Harryho Stylese. Podle zdrojů z jejího okolí se se zpěvákem rozešli v dobrém a spíš jde o pauzu než o definitivní konec. Harry totiž hojně koncertuje a Olivia má dvě děti, o které vede právní bitvu s bývalým manželem Jasonem Sudeikisem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám