Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) má plné ruce práce. Z nedávného cestování po Asii, kdy objevovala krásy Bhútánu, se vrátila odpočatá a v plné síle. Modelka pozvala exkluzivně Super.cz na focení, které jí teď do Vánoc zabírá spoustu času. „Po návratu mě čekaly nějaké resty, takže mám tak dvakrát, třikrát do týdne nějaké focení a natáčení, je to teď hodně náročné období,“ svěřila se nám usměvavá blondýnka.

Na toho pravého muže zatím čeká a veškerou energii věnuje právě své práci. „Baví mě, že je tu úžasný tým lidí, nemusím se o nic starat. Člověk tím ušetří hodně času, díky své práci si užívám být ženou,“ dodala.

Táňa navíc ukázala, že se stále pyšní dokonalou postavou. Jak si modelka udržuje perfektní míry? „Mám svoji trenérku, za kterou jezdím tak třikrát týdně. Potřebuji být štíhlá, ale umím si povolit uzdu a ráda jím a mám ráda dobré jídlo, v tom se neodpírám. Když jsem v New Yorku, tak tam chodím na cardio barre trénink, a když je tady hezké počasí, tak chodím ven běhat.“

Táňa Kuchařová navíc nedávno převzala ocenění v Poslanecké sněmovně ČR jako Top 10 v anketě Charitativní osobnost roku 2022. A její práce nekončí, už teď se chystá opět do zmíněného New Yorku, kde bude opět hovořit na půdě OSN, aby zastoupila český neziskový sektor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám