Hlavní obsah
Článek

Jedna z hvězd nového seriálu stanice Disney+ National Treasure: Edge of History, Catherine Zeta-Jones (54), pojala losangeleskou premiéru velkolepě. Dorazila v blyštivé fialové róbě s průstřihy na sukni i ramenou a s výstřihem téměř k pupíku. Cena modelu od Elieho Saaba činí bezmála 150 tisíc Kč.

Do společnosti herečku tentokrát nedoprovázel manžel Michael Douglas (79) ani dcera Carys, která je čím dál úspěšnější modelkou, ale syn Dylan. Toho zahraniční média uvádějí jako herce, na kontě však má zatím jen dabing v animáku Phineas a Ferb.

Podle své slavné matky se však o herectví velmi zajímá, stejně tak jeho sestra. Oba jsou si zároveň vědomi stinné stránky věci. „Vědí, co to obnáší být celebritou. Znají dobrou i špatnou stránku věci,“ uvedla herečka v pořadu Today. Není divu, oba jsou vzhledem ke slavným rodičům odmalička vystaveni pozornosti médií a lidí z celého světa.

Kromě umění se mladík zajímá také o politiku, letos dokončil studium politických věd na Brownově univerzitě.

Z otcovy strany mají děti ještě staršího bratra Camerona, jenž měl také nakročeno k herecké kariéře, tu ale zhatily drogy.

„Během velmi krátké doby (kokain) můj život úplně rozcupoval,“ uvedl Cameron v rozhovoru pro magazín Variety v roce 2019. V roce 2009 byl za držení drog zatčen, ve vězení strávil šest let. O svých potížích později sepsal knihu Long Way Home.

Reklama

Další články

Načítám