Hlavní obsah
Článek

Šestadvacetiletá britská herečka Emma Corrin si poslední dobou prochází velmi úspěšnou, ale i pořádně divokou etapou své herecké kariéry. Jen co se musela popasovat se ztvárněním všemi milované princezny Diany v mnohdy kontroverzním seriálu Koruna, čekalo ji natáčení filmu Milenec lady Chatterleyové, kde si na ni tvůrci vymysleli několik scén, kde byla zapotřebí pořádná dávka odvahy a exhibicionismu.

Emma ztvárňuje v novém romantickém dramatu z dílny Netflixu, natočeném podle scénáře stejnojmenného románu anglického spisovatele Davida Lawrence, hlavní roli nešťastně vdané lady Chatterleyové, která se bezhlavě zamiluje do hajného z manželova venkovského panství, jehož ztvárnil Jack O’Connell.

Režisérka snímku Laure de Clermont-Tonnerre (39) si pro oba přichystala vskutku smyslné pasáže, v nichž nechybí vášeň, napětí ani nahota. Doslova s kůží na trh pak musela jít právě Emma, která se svlékala hned v několika scénách.

Mladá herečka tak opět dokázala, že je schopná se poprat snad s jakýmkoli scénářem, a ceny včetně Zlatého glóbu, které dosud za své výkony převážně v Koruně získala, zřejmě nebudou těmi posledními…

Reklama

Další články

Načítám