Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čas neuvěřitelně letí. Nejstarší dcera Bena Afflecka (51) a Jennifer Garner (52) Violet oslavila 1. prosince už 17. narozeniny, a to tak, jak se mnohým teenagerům nepoštěstí. Slavná maminka ji totiž v ten den vzala s sebou na večeři do Bílého domu.

Obě vynesly černé róby, ve kterých jim to nesmírně slušelo. Violet doprovází matku na akce velmi zřídka, naposledy na odhalení její hvězdy na chodníku slávy v Hollywoodu v roce 2018.

Kromě Violet má Jennifer z manželství s Affleckem ještě dceru Seraphine (13) a syna Samuela (10). S dětmi má hezký vztah a je vidět, že s přibývajícími roky se na tom nic nezměnilo.

Violet a Jennifer byly v Bílém domě středem pozornosti, přestože nebyly zdaleka jedinými celebritami, které k Bidenovým zavítaly.

Mezi dalšími návštěvníky byli například John Legend s Chrissy Teigen, Anna Wintour, Julia Louis-Dreyfus se synem Charliem Hallem nebo francouzský prezident Emmanuel Macron s manželkou Brigitte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám