Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivanna Benešová (26) si může na své konto připsat další prvenství. Jako snad první režisérka pózovala zcela nahá pro známý pánský časopis a nyní jako první žena veřejně zfackovala Davida Krause (44).

Projev žárlivosti na základě milostné zápletky v tom ale nehledejte. Jednalo se o natáčení klipu ke skladbě „Alternativa“ z Davidovy nové desky Cukrárna. Super.cz se podařilo získat video, ve kterém Benešová dává Krausovi jeden políček za druhým rukou v černé kožené rukavici  .

„David si výslovně přál, abych ho fackovala já. Měl strach, že by ho to mohlo od někoho jiného ze štábu víc bolet," říká Benešová.

Samotné video se sice točilo na konci listopadu loňského roku, ale díky práci v postprodukci se finišuje až nyní. David si v klipu střihne hned dvě role. V černém oblečení znázorní ztělesněnou depresi a v barevném oblečení hraje roli obyčejného chudáka, který na deprese trpí. Díky tomu pak v klipu uvidíme, jak jeden David Kraus druhého Davida Krause škrtí, polevá barvou nebo třeba vozí na židli po místnosti.

Dílko by mělo spatřit světlo světa příští týden prostřednictvím hudebních stanic MTV a Óčko TV.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám