Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošní Vánoce je Lucie Šlégrová (42) připravená s předstihem. Nákup dárků stihla už v listopadu a za sebou má i rodinné vánoční focení. Před objektivem pózovala společně s manželem, bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem, a nejmladším členem rodiny, synem Roníkem.

„Na Vánoce se strašně moc těšíme. Včera jsme zdobili dům a malý Roník je nadšený,“ svěřila se modelka, která si focení užívala v romantickém prostředí malebné chatky. „Vánoce jsou krásné pro ty nejmenší děti, kluci už mi odrostli a na Ježíška nevěří a člověk se s tím nejmenším vrací v čase a je to moc hezké,“ prozradila Lucie, která má ještě dva velké syny Richarda a Roberta.

„Dárky už mám od listopadu, letos jsem to nenechala náhodě a řekla jsem, že bych si prosinec chtěla užít po kulturní stránce, po zážitcích a setkávání s přáteli. Mám naplánované návštěvy divadla, koncerty, trhy, chceme jet do vánočního Krumlova a moc se těším,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám