Hlavní obsah
Článek

Včera opustila za usedavého pláče luxusní hotel v Dominikánské republice intrikánka Diana a dnes Hotel Paradise přivítá dalšího účastníka.

Super.cz už ví, že novou tváří bude metrosexuál Viktor Valenta (34). To, že si svalnatý Pražák nechává říkat Superman, už dost vypovídá o tom, že se nebude jednat o žádného tichošlápka. Milovník večírků se živí prodejem prostředků na podporu potence a podle toho se také odvíjí jeho oblíbený koníček, a to je sex.

„Mými úchylkami jsou prachy, pěkná auta a sex. Mám rád hlavně svazování, když je u toho více dívek, prostě hardcore v podobě plivání, fackování a škrcení," prohlásil bez špetky studu Viktor, který za svůj život stihl vystřídat přes dvě stě partnerek a z toho třicet považuje za vztah.

Není žádným překvapením, že dívky z Hotelu Paradise jsou z jeho příchodu nadšené. Jen playmate Zuza Plačková je Supermanem naopak zklamaná, těšila se na nějakého pořádného slovenského samce, ale Viktor její představy nesplňuje.

Pro koho bude nový přírůstek Viktor nejvíc atraktivní? A koho si vybere na první rande?

Příchod Viktora ale nebude jediným překvapením dne. Už teď vám můžeme prozradit, že Hotel Paradise neplánovaně opustí další z jeho obyvatel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám