Hlavní obsah
Článek

Jedno z nejtěžších období v životě má za sebou Pavla Tomicová (61). Herečku po devatenácti letech loni v prosinci opustil manžel Ondřej Malý, a to kvůli kolegyni ze seriálu Slunečná. Po rozchodu oblíbená herečka radikálně zhubla, shodila neskutečných pětatřicet kilo, a věnovala se především naplno své práci.

Kromě natáčení oblíbeného seriálu ZOO se ve společnosti příliš neukazovala. Až dosud. Pavla Tomicová si nenechala ujít premiéru nového filmu A pak přišla láska, ve kterém ztvárnila jednu z hlavních rolí a také spolupracovala na scénáři. „Byla to hodně kolektivní práce, ale za spoluscenáristku se nepovažuju, protože děj, situace, i s jejich obsahem, byly předem domluvené s režisérem, stejně tak i charakter mojí postavy. Takže šlo hlavně o hereckou práci s trochu jinými prostředky,“ vysvětlila herečka, která na premiéře jen zářila.

Na červeném koberci rozdávala úsměvy a v černých krajkových šatech vypadala fantasticky. Společnost jí na slavnostním uvedení snímku dělala její sestra, herečka Naděžda Chroboková, se kterou se na premiéru také sladila. Pavla hýřila svou pověstnou pozitivní energií a vypadalo to, že těžké životní období už má aspoň zčásti za sebou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám