Hlavní obsah
Článek

Usměvavá herečka Marta Dancingerová, která zaujala diváky jako boxerka Erika v Ordinaci v růžové zahradě a především jako Tereza v seriálu Kukačky, má sama velkou rodinu. Její životní partner Marek Pospíchal, se kterým má syna Antonína, má ještě z předchozího vztahu dva syny. Všichni ji přišli podpořit na její velký den. Talentovaná brunetka totiž pokřtila svoji pohádkovou knihu s názvem Nikolas a tajemství Snozemě.

„Snozemě je místo, kam se každý může jednou za svůj život dostat, když usne. Vycházela jsem ze svých vlastních snů, ze své zkušenosti. Jako malá jsem si přála, aby se něco dělo, abych se nenudila,“ svěřila se Marta Super.cz.

Jako maminka dobře ví, že číst pohádky dětem je velmi důležité. „Ráda čtu pohádky. Navíc jsem si říkala, že jsem se na čtení večerních pohádek jako herečka strašně moc naučila.“

Marta je tak opravdu šťastná máma. Trochu horší osud měla její postava Terezy v divácky úspěšném seriálu Kukačky. Druhou sérii uvidí diváci České televize hned začátkem příštího roku. Do té doby má herečka už se svojí rodinou jasné plány. „Na Vánoce budeme doma a na Silvestra jedeme s přáteli na chalupu,“ dodala během rozhovoru Marta Dancingerová.

Reklama

Další články

Načítám