Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michael Douglas (79) se vrací k dlouhým vlasům. Poprvé se s novou imagí fanouškům ukázal na videu z Paříže, a ti ho následně zahrnuli dotazy.

„Pěknou sobotu, přeji. Necháváte vlasy růst kvůli nové roli?“ ptal se fanoušek a ve stejném duchu se nesly i další komentáře. Jiný fanda si z herce střílel, že má „lockdownový“ účes. „Ale ještě z roku 2020,“ žertoval. Douglas dotazy na novou image nechal bez odpovědi. Jeho zatím nejnovější film Ant-Man a Wasp: Quantumania je však již v postprodukci.

Do Francie herec cestoval i s manželkou Catherine Zetou-Jones (54), s níž letos oslavil 22. svatební výročí. K tomu manželce popřál i veřejně. „Šťastné výročí mému miláčkovi,“ uvedl Douglas a jeho žena odpověděla, rovněž veřejně, že jej miluje.

Pár, který dělí pětadvacetiletý věkový rozdíl, vychovává dvaadvacetiletého syna Dylana a o tři roky mladší dceru Carys. Z manželství s Diandrou Luker má herec ještě syna Camerona, který v prosinci oslaví 44 let.

Líbí se vám nový účes Michaela Douglase?
ANO
17,4 %
NE
82,6 %
Celkem hlasovalo 10423 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám