Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny je půvabná blondýnka Michaela Pecháčková (20) v jednom kole. Za sebou má premiéru muzikálu Okno mé lásky, natáčí seriál ZOO a stále také studuje. Chybějící energii se rozhodla načerpat ve wellness, kam první adventní víkend zavítala.

Ladné křivky tak seriálová herečka předvedla jen v plavkách. Míša se může chlubit útlou postavu, tu ale nemá zadarmo. „Aktivně běhám, to mě baví, to neberu jako povinnost. A obecně mě baví cvičení,“ svěřila se Super.cz půvabná blondýnka, která na zámku Třešť zahajovala spolu s kolegyní Michaelou Dolinovou letošní adventní trhy.

„Chybí mi spánek, ten určitě v klidu zámeckého pokoje doženu. A pak se nechám hýčkat masážemi a zábaly, které mě čekají. Cítím se unavená. Neumím nic dělat polovičatě, všechno jedu na sto procent a tělo občas řekne dost,“ prozradila herečka, která se s kolegyní během zámecké talk show také podělila o své zkušenosti a vánoční přání. Po odpočinkovém víkendu naskočila hned do zajetého maratonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám