Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Dámy a pánové, seznamte se! Za tajuplným názvem Two Voices Trio se skrývá velmi zajímavé a neobvyklé spojení naší hudební scény. Když to dá dohromady písničkářka a šansoniérka Jana Rychterová (40) s operní zpěvačkou ze Státní opery Gábinou Pešinovou (36), dějí se velké věci. Třetím členem navýsost originálního uskupení je houslista Vladimír Iljič Pecháček. Toho můžete zase znát z rozhlasových vln nebo z obrazovky České televize.

„Když se spojí hlasy, které znějí úplně odlišně, mohou vzniknout zajímavé věci. Když se navíc přidá humor, nadhled a text ke slavným skladbám klasické hudby, je z toho zcela nový styl,“ říká o hudebním uskupení zákládající členka Jana Rychterová.

Uplynulou neděli na koncertě v divadle Semafor se mohli fandové vokální skupiny nechat okouzlit originálními úpravami orchestrálních skladeb slavných autorů i netradičními verzemi fláků populární hudby (Money, money, Forever Young, Frozen). „Všichni jsme si večer báječně užili, již tradičně zde byla výborná atmosféra a zažili jsme spoustu legrace. Doufám, že stejně příjemné pocity si z divadla odnesli i diváci,“ uzavřela dobře naladěná Jana Rychterová.

To ale není vše! Two Voices Trio útočí na diváka i dalšími silnými zbraněmi. Nemáme na mysli jen ženské hlasy, ale především k prasknutí napěchované hrudníčky. Pod úsporné večerní šaty si ani jedna z dam totiž nevzala podprsenku. Pánové, co na ně říkáte?

Reklama

Další články

Načítám