Hlavní obsah
Článek

S první adventní nedělí šla Agáta Hanychová (38) do sebe. Přehodnotila výroky, které vyřkla ve svém pořadu Holčičky, a dokonce se za ně veřejně omluvila. A to jmenovitě Štefanu Margitovi (67) a Jitce Čvančarové (46), které v nedávné epizodě urazila, a schytala za to ostrou kritiku.

"Veřejně se omlouvám JČ a ŠM, mrzí mě, že jsem se jich svým nevydařeným humorem dotkla, a přeju jim hezkou první adventní neděli. Doufám, že moji omluvu přijmou a mě si neodnese 5. prosince čert," nasypala si popel na hlavu na Instagramu Hanychová.

Do vdovce po Haně Zagorové (†75) se opřela jen pár měsíců po smrti jeho milované manželky, když ve svém pořadu zpochybnila jeho orientaci. Ve stejné epizodě pak nešetřila ani Jitku Čvančarovou.

"Nechápu, proč tahle obtloustlá paní hraje femme fatale a proč vůbec letos nepřijela do Varů ukazovat kozy a špeky. Mně ona připadá úplně příšerná," utrousila na adresu herečky nevybíravě.

Ta si to nicméně nenechala líbit a s grácií a důstojností sobě vlastní na zbytečný hejt reagovala. "Přála bych všem dětem na světě, aby měly maminky, na které budou moci být hrdé a ke kterým by mohly vzhlížet tak, jako já celý život vzhlížela ke své mamince a babičce. Obě pro mě byly vzory lidskosti, pokory, skromnosti, kultivovanosti, noblesy a obrovské ženské síly. Tak prosím toto je odpověď," vzkázala.

Uvidíme, jestli se Hanychová poučila a bude své myšlenky příště filtrovat, než je vypustí do veřejného prostoru.

Reklama

Další články

Načítám