Hlavní obsah
Článek

Díky tomu, že měla kvůli havárii vody zaplavený dům, který momentálně prochází procesem vysušování, se Bára Mottlová (37) k novému příteli přestěhovala dřív, než bylo v plánu. O tom, že už není několik měsíců single, se pro Super.cz herečka rozpovídala.

"S Davidem spolu teď budeme čtyři měsíce. Jsme zamilovaní, plujeme na růžovém obláčku, už navzájem známe i svoje rodiny. A snad to se mnou vydrží i po tom nastěhování, protože jsem docela bordelářka, navíc mám psa, který hodně chlupatí, a tam, kde nenechám nepořádek já, tak jsou jeho chlupy, hračky a pamlsky," smála se Bára, když jsme ji potkali jako moderátorku vánoční a zároveň narozeninové párty zkrášlovací kliniky.

Ta není žádná zlatokopka, muže si nikdy nevybírala podle jejich konta, o čemž svědčí i její bývalý vztah s Mužem roku 2016 Josefem Kůrkou. Také její nový partner není milionář, rentiér nebo majitel velké firmy. "David je řemeslník. Říká se, že řemeslo má zlaté dno a on má nejen zlaté ruce, ale také zlaté srdce," vyznala se Mottlová, která se o vztahu ještě mnohem více rozpovídala v našem videu, kde mj. přiznala, že partner je o dost mladší než ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám