Hlavní obsah
Článek

Finalisté Love Island Hana Dědková a Jakub Vitek i po návratu z ostrova lásky tvoří pár. Dokonce už uvažují o společném bydlení. Hana žije v Ostravě, Jakub v Bratislavě. Ale už prozrazují, že je v plánu společné bydlení.

"Navštívil jsem už i Hanky rodiče v Ostravě, teď jsme v Praze, chystám se domů do Bratislavy. Jsme v tuhle chvíli přesvědčeni, že budeme spolu," řekl Super.cz Jakub. "Uvažujeme o společném bydlení, ale nepospícháme. Chceme randit, dáme tomu dva, tři měsíce. Bratislava a Ostrava jsou od sebe dvě a půl hodiny, dá se to zvládnout," upřesnil nový pár.

Hanka dokonce uvažuje, že by se přestěhovala na Slovensko. "Hanka koketovala s myšlenkou, že by se za mnou odstěhovala do Bratislavy," usmál se fešný Slovák. "Je to tak, neměla bych problém žit jinde, líbilo by se mi to," doplnila ho finalistka Miss Czech Republic.

Nevyhýbají se ani tomu, že by změnu udělali oba dva, a jejich novým domovem by byla Praha. "Všechno se teď odehrává v Praze, jsme tu nejvíce. Nám se tady líbí, třeba jednou zakotvíme tady. Máme tady přátele, známé, a taky se příležitosti koncentrují hlavně tady," dodala Dědková.

Reklama

Další články

Načítám