Hlavní obsah
Článek

Dcera zpěváka a herce Ondřeje Havelky (69) je nejen tanečnicí, herečkou, ale také talentovanou zpěvačkou, která hraje na akordeon. Půvabná Rozálie Havelková, která si říká Rozálie, má ve svých pětadvaceti letech zkušeností na rozdávání a přenáší je také do své tvorby.

Vedle toho se nebojí ani odvážných kostýmů, ve kterých vystupuje. V jednom takovém pokřtila svou debutovou desku s názvem Korzetiér. „Korzetiér je muž, který vyrábí korzety. Píseň je inspirována mou zkušeností s jedním takovým korzetiérem, který v jisté fázi našeho vztahu začal pomalu, ale jistě utahovat šněrování a já se začala dusit,“ svěřila se na křtu alba talentovaná Rózalie.

Na jevišti se předvedla v sexy outfitu. V body s průstřihy, které odhalovaly její břicho, a s obří květinou na hlavě, usedla za tahací harmoniku. Kmotrem desky se stal herec Jaroslav Dušek, jenž zpěvačku a herečku přirovnal k Jiřímu Šlitrovi. Na místě nemohl chybět ani Ondřej Havelka s rodinou nebo Rózin přítel, kterým je syn Romana Zacha, začínající herec Prokop Zach.

Reklama

Další články

Načítám