Hlavní obsah
Článek

Kendall Jenner (28) vynesla na letošní bál Met Gala nádhernou černou róbu od Prady, se kterou to ale vůbec neměla snadné, jak přiznala v nedávné epizodě rodinné reality show Kardashianovi, která běží na Disney+.

Nejlépe placená modelka světa dokonce pustila kamery do své šatny, kde probíhaly přípravy na tu velkou slávu. Na záběrech je vidět polonahá, jak si zakrývá prsa rukama, zatímco jí asistenti pomáhají do šatů.

Přiznala, že krátce zvažovala, že půjde nahoře bez, nakonec se ale rozhodla pro vršek. Róba jí ovšem dala zabrat. Odskočit si v rozměrných šatech na toaletu byl pro Kendall celkem oříšek. Na akci navíc jela pozdě, a potřeba na ni přišla po cestě, přímo v dodávce. Vykonala ji nakonec do kbelíku na led za asistence několika členů týmu.

„Prado, omlouvám se,“ smála se Kendall. „Počurala jsem si nohu,“ vyjekla k tomu. „V pohodě, to nikdo nebude vědět,“ ujistili ji však asistenti.

A opravdu. Jako správná profesionálka na sobě na červeném koberci nedala nic znát. Z jejího výrazu byste rozhodně nevyčetli, že je pod šaty pomočená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám