Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pracovní příležitosti má Lucie Vondráčková (44) v poslední době štěstí. Po několika letech se vrátila opět na jeviště, za sebou má jednu premiéru a další ji čeká. Vedle toho stihla ještě natočit několik projektů. Objeví se tak mimo jiné v novém seriálu O mě se neboj režiséra Bisera Arichteva.

„S Bisim jsem chtěla pracovat už dlouho. Takže se mi splnilo přání. A výborně to vyšlo i s termíny, protože já neustále kličkuji mezi svými kluky a jejich školou a kroužky a mezi prací v divadle a natáčením. Tedy všechno sedlo ideálně a produkce se na mě nezlobila, když jsem ještě před natáčením musela odvádět kluky do školy. Byli na mě hodní,“ svěřila se zpěvačka a herečka, která si natáčení seriálu, kde se v hlavní roli samoživitelky objevuje Veronika Arichteva, užívala.

„Mám takové postavy ráda. Silných ženských osudů je před kamerou na můj vkus stále málo. Tak mám radost za každou, která se objeví na obzoru,“ svěřila se Lucie Vondráčková, která se na place potkala s Václavem Matějovským. „Bisi ví, co chce. Je zvyklý se hercům věnovat a vidí i detaily, které mu nabízíte. Takže pro herce krása. A Vašek Matějovský je úžasnej. Hodně jsme se nasmáli. Má nadhled a tohle je pro něj myslím krásná herecká příležitost,“ dodala Lucie Vondráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám