Hlavní obsah
Článek

Členové královské rodiny se zúčastnili prvního velkého banketu za vlády krále Karla III. A podobně jako v pohádkách svým příchodem všechny ohromila princezna z Walesu Kate (42), která zářila díky úchvatné róbě i šperkům po princezně Dianě.

Opulentní hostina byla součástí státní návštěvy prezidenta Jihoafrické republiky Cyrila Ramaphosy. Mnohem více pozornosti na sebe ale upoutala princezna Kate, která vynesla bílou večerní róbu ozdobenou drahokamy od své oblíbené návrhářky Jenny Packham.

Na hlavě si nechala vytvořit složitý účes, do kterého zasadila Cambridge Lover's Knot, tedy diadém, který byl svatebním darem pro princeznu Dianu. Ten doplnila diamantovými náušnicemi s perlami. Na šatech měla také modrou šerpu a Řád královské rodiny, tvořený portrétem královny na žluté stuze. Vše pak doplnila svým oblíbeným perlovým náramkem.

Svým vzhledem nápadně připomínala právě princeznu Dianu, která se podobně oblékla během oficiální návštěvy Hongkongu v roce 1989.

Bylo vidět, že Kate si svou roli užívá, stejně jako ostatní členové královské rodiny, kteří celý večer nešetřili úsměvy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám