Hlavní obsah
Článek

Modelka a nastávající maminka Nikol Švantnerová (31) nedávno odhalila pohlaví miminka. S partnerem Ondřejem měli vybraná i jména a nyní už je jasné, že Nikol bude ta, která malému štěstí ono jméno zvolila. "Bylo to tak, že partner si vybral klučičí jméno, já jsem si vybrala holčičí a oboje se nám líbilo, takže jsme se i krásně shodli," prozradila pohledná brunetka.

Když čeká zamilovaná dvojice dítě, nabízí se otázka, co svatba, a tak jsme se nemohli nezeptat ani my. "Teď máme na programu miminko, a to si myslím, že nám zabere hodně času a všeho, hlavně není kam spěchat," prozradila Nikol. O vztahu se svým přítelem nemá nejmenší pochybnosti. "My s partnerem víme, že spolu zůstaneme, a nepotřebujeme to mít ani na papíru, ani k tomu nepotřebuju prstýnek," prozradila Super.cz.

Téma svatba u nich doma ale rozhodně není tabu. "Bavili jsme se o tom samozřejmě, jednou svatba určitě přijde, ale kdy... Myslím si, že je to tedy hodně na straně mého partnera (smích), a hlavně teď je priorita miminko," přemýšlí jedna z nejslavnějších tuzemských modelek.

Svatba je pro ni ovšem velká věc, a jestli Nikol uvidíme se vdávat, bude to jen jednou! "Pro mě je svatba věc, kterou si chci na tisíc procent užít, protože to bude moje první a poslední svatba. Chci, aby to bylo v klidu, abych třeba mohla pít a mohla to oslavit. Takže to máme zatím otevřené, a až to přijde, tak to přijde," uzavírá nastávající maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám