Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47), který si v posledních měsících potrpí na svou image, se dopustil módního trapasu. Na promítání fotbalového El Clásica ve 3D na Andělu dorazil moderátor v outfitu, který měl před několika týdny na sobě slovenský rapper Rytmus.

Velký jarní nákup oblečení v zámoří, jak se zdá, moderátorovi Leoši Marešovi nestačil. Přesto, že v New Yorku během své návštěvy utratil podle dobře informovaného zdroje dva a půl miliónů korun, jeho zběsilý tah newyorskými obchody nebyl tak úspěšný, jak se dalo předpokládat. Jak jinak si vysvětlit, že kopíruje styl dnes již uznávaného módního guru ze Slovenska.

„Byl jsem se o víkendu podívat na zápas mezi Realem Madrid a FC Barcelonou v kině na Andělu, co pořádal sportovní kanál Sport 1, kde byl i Mareš. Jelikož sleduju i Superstar, hned jsem věděl, že tenhle oblečení, které měl na sobě Mareš, jsem už někde viděl. Určitě ho měl na sobě i Rytmus v SuperStar,“ napsal do redakce jeden z naších čtenářů. A měl pravdu.Rytmus si totiž v jednom z dílu SuperStar oblékl úplně stejný svetr s kapucí, jako měl na sobě Mareš, což nejlépe dokládá i naše fotografie.

Když jsme se Leoše prostřednictvím SMS zeptali, jestli se v oblékání inspiruje od Rytmuse, raději nám neodpověděl. Jediné v co můžou jeho fanoušci doufat je, že se mu příště nezalíbí outfit Heleny Zeťové nebo Gábiny Osvaldové.

Reklama

Další články

Načítám