Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herecký pár Kate Mara a Jamie Bell přivítal do rodiny nového člena. Po dceři, která přišla na svět před třemi lety, mají chlapečka. Oznámení o porodu herečka pojala na chlup stejně jako v případě prvního potomka.

Mara sdílela fotku dětských nožiček s popiskem: „Před týdnem se mi narodilo dítě. Tady jsou jeho nohy“. Stejnou fotku i popisek, jen s ženským zájmenem, „její“ (nohy), herečka zveřejnila po prvním porodu.

Zpráva o těhotenství se objevila v létě, když manželé k fotce herečky v růžových šatech uvedli, že jsou na snímku tři. Bell má s exmanželkou Evan Rachel Wood ještě devítiletého syna.

Bell a Mara se potkali při natáčení filmu Fantastická čtyřka v roce 2014. Vzali se o tři léta později. „Ženil jsem se naproti našemu domu. Vzbudil jsem se ve své posteli, přešel ulici a tam proběhl ceremoniál. Takže každý den vidíme dům, v němž jsme se vzali, což je krásné,“ uvedl herec v minulosti v The Late Late Show s Jamesem Cordenem. Rodina žije v Los Angeles.

Reklama

Další články

Načítám