Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se může radovat. Po měsících strádání, kdy už neměla ani na chleba, si konečně vydělá nějakou tu kačku díky televizi Barrandov. Ta s ní totiž natočila dokument Pravdivý příběh Ivety B., ve kterém se křehká princeznička českého showbyznysu opět prezentuje jako všemi ubližovaná. Kameře ukázala vybydlenou vilu, ale bohužel i své nožky. Na palci nohy jí však ošklivě zarostl nehet, nebo si pěstuje nějakou vzácnou plíseň. Iveto, jak to je?

Iveta Bartošová jednou za čas vždy získá potřebu sdělit národu, že je chudinka ubližovaná, která nikdy nic špatného nedělá, a přesto se do ní zlí novináři obouvají. Ani po kritice svých posledních vystoupení ve VIP zprávách se nezalekla a jede dál tu samou písničku.

Ale abychom jen nekritizovali. V dokumentu, který televize odvysílá druhý dubnový den a jenž se natáčel sedm hodin, sice mluví stejně toporně jako dříve, ale zdá se, jako by trochu ubrala na váze. Jen je vážně nepochopitelné, proč se rozhodla ukázat všem své zničené nohy. Snad je to to poslední, co negativního nám na sobě ukáže nebo o sobě práskne. Vždyť Bartošovou má spousta lidí pořád ráda. Nazpívala desítky úžasných hitů a mnoho lidí pak lituje, že už to s ní není jako dřív...

Související témata:
Plíseň

Reklama

Další články

Načítám