Hlavní obsah
Článek

Na slavnostní otevření výstavy nazvané Thierry Mugler: Couturissime se v úterý večer sjela do v Brooklynského muzea umění řada slavných osobností. Nechyběly například Madonnina dcera Lourdes Leon či herečky Laverne Cox a Julia Fox, ale hlavní hvězda večera byla jen jedna, a to Kylie Jenner (26), která vypadala bez nadsázky jako ztělesněná bohyně.

Krásku doprovázel samotný kreativní ředitel značky Thierry Mugler Casey Cadwallader. Tohoto výsadního postavení se mu dostalo již v roce 2018, tři roky před úmrtím francouzské návrhářské ikony Thierryho Muglera, jenž nečekaně zemřel ve věku 73 let letos v lednu.

Kylie, jež svému partnerovi Travisi Scottovi v únoru porodila již druhého potomka, zaujala v černých korzetových šatech zdůrazňujících její dokonalou postavu přesýpacích hodin. Skutečnou pověstnou třešinkou na dortu byla však zdobná diamantová koruna.

Na samotnou výstavu, na níž je k vidění řada ikonických modelů od slavného návrháře, jehož šaty prosluly výraznými rameny a vosím pasem, si Kylie oblékla průsvitný catsuit, pod nímž vypadala jako nahá. Opatřila jej však ještě působivou pelerínou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám