Hlavní obsah
Článek

Oligarchové Ruské pravoslavné církve a nově zvolený prezident Putin se mohou obávat Madonniných (65)srpnových koncertů v Moskvě a Petrohradu. Popová královna tam přijede zpívat v rámci nového turné a propagace alba MDNA. A hodlá obě vystoupení koncipovat jako masovou podporu homosexuálů, kteří jsou v Rusku stále silně diskriminováni. Co asi mohou čekat, Putin a církevní představitelé uvidí v klipu k novému singlu Girls Gone Wild. Zřejmě se ihned začnou křižovat a proti koncertu brojit.

Madonna sama už oznámila, že se hodlá vzepřít novému zákonu proti homosexualitě, až bude 7. srpna v Moskvě a 9. srpna v Petrohradu vystupovat. Na počátku března petrohradský guvernér Georgij Poltavčenko – Putinův spojenec a bývalý důstojník KGB – prosadil nový zákon, který zakazuje propagaci homosexuality u nezletilých.

„Přijedu do Petrohradu a budu tam mluvit s gay komunitou a poskytnu sílu a inspiraci všem, kteří se cítí být utlačovaní. Já jsem věčný bojovník za svobodu. Během svého koncertu budu otevřeně mluvit o té ostudné krutosti a zvěrstvu,“ varovala ruské politiky Madonna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám