Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká zrzka Anna Linhartová (16) si získala fanoušky díky své roli ve filmu Nevinnost. Dcera nestárnoucí herečky Jitky Asterové (64) si zahrála zneužitou dívku, která řeší obtěžování dětským lékařem. Na plátně se objevila téměř nahá. Nad drobnou šestnáctkou chlapi doslova slintali. V tu chvíli ještě studentka druhého ročníku konzervatoře netušila, že se díky téhle roli dostane do povědomí režisérů. Ti se o ni začali doslova prát.

"U dcery je spousta novinek. Jsem na ni pyšná," řekla Super.cz Jitka Asterová. A nebyla to jen nadnesená slova nekritické matky. "Oslovil mě pan režisér Tomáš Vorel. V létě budu točit hlavní roli v jeho novém filmu Cesta do lesa," pochlubila se Anna Linhartová.

To, zda mohou diváci čekat nějaké odhalené scény, si začínající herečka nechává jako tajemství. "Určitě se bude točit hodně na venkově, budou tam zvířata a já. A já budu pořádně zfetovaná houbičkami," slibuje nevšední divácký zážitek Anna.

Za sebou už má i další natáčení. "V seriálu o Borgiových jsem točila roli jeptišky, která dokáže oživovat mrtvé. A pak jsem ještě něco dělala pro Českou televizi. Musím říct, že mě docela překvapuje široký záběr rolí, které hraju," usmívala se mladinká herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám