Hlavní obsah
Článek

Pippa Middleton (40) v úterý vyvolala pozdvižení, když se na pařížském turnaji Roland Garros ukázala po boku neznámého šarmantního muže.

Zatímco si britská i francouzská média lámou hlavu tím, kdo je onen neznámý, deník The Daily Mail přišel s šokujícím odhalením. Pippa se bavila po boku tajemného Francouze skoro až do rána.

Poté, co si mladší sestra vévodkyně Kate (42) užila zápasy největších světových tenisových es, vyrazila s přáteli na večeři do luxusní restaurace Le Cinq Mars. Odtud všichni vyrazili do podniku Montana Club, který vyhledávají největší hvězdy světového šoubyznysu. Navštěvují jej například Kate Moss (50), Victoria Beckham (50) nebo Lenny Kravitz (47).

Na večírku podle všeho nebyla o zábavu nouze. Společnost se totiž rozešla až dvě hodiny po půlnoci. Pippa odsud vyrazila k bytu, v němž v Paříži přespává. Doprovázel ji tajemný Francouz, který strávil po jejím boku celý den.

Když se ho pak pohotový fotograf zeptal, zda je Pippy přítel, neznámý pouze odsekl: „Ne, jsme jen kamarádi,“ napsal The Daily Mail.

Mladší ze sester Middletonových je pěkné kvítko. Ačkoliv je oficiálně zasnoubená s bankéřem Alexem Loudonem (30), už dlouho se s ním na veřejnosti neukázala. Nedávno byla naopak přistižena se svým expřítelem Georgem Percym (26) v Madridu. Teď se z ničeho nic po jejím boku objevil tento neznámý šarmantní Francouz.

Reklama

Další články

Načítám