Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku loňského srpna modelka Romana Pavelková (40) porodila syna Maxmiliána a tvrdila, že modeling už pověsí na hřebík a bude se věnovat jen manažerským aktivitám. Ale osm měsíců uteklo, má dole 18 kilo a už by si prý zase troufla klidně i na focení spodního prádla.

"Mám ještě o kilo míň, než jsem měla před těhotenstvím, což mne hodně těší, ale je pravda, že modeling se odsunul někam spíš na třetí nebo čtvrtou kolej. Sem tam si spíš střihnu reklamu nebo nějaké hezčí focení. Ale v podstatě už dělám hlavně manažerku," řekla Super.cz.

Na jedné takové akci, kterou dávala dohromady, jsme se také potkali. "Sháněla jsem holky na přehlídku, zvala novináře a známé tváře, které se tady ukázaly. Ale když jsem si oblékala tenhle outfit, zrovna jsem si řekla: Hele, Romano, ono to není až tak blbý," smála se.

"Takže když bude nějaká hezká akce, tak bych klidně přehlídku šla. A říkala jsem si, že jsem naposledy v prádle nebo v plavkách fotila, než jsem otěhotněla, tak bych to možná mohla zase zkusit. Ale muselo by to být vkusné, hezké i finančně zajímavé," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám