Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švantnerová (31) po volbě nové České Miss opět začíná s čistým stolem. Vrátila byt a auto, které měla jen na rok propůjčené, přestěhovala se do pronájmu, a když jsme se s ní poprvé po finále potkali, byli jsme zvědaví, jak to teď má.

"U mě se nic nezměnilo, nijak to nepociťuju. Vrátila jsem, co jsem měla vrátit, počítala jsem s tím, a stavím se zase úplně na vlastní nohy a musím fungovat," řekla Super.cz. "Klíče od nového bytu jsem převzala den před finále, ten den mi ještě rodiče pomáhali se stěhováním těžších věcí, a hned den po finále jsme s přítelem stěhovali všechno ostatní," popsala nám, jak trávila minulý víkend.

Vybaleno ale ještě nemá. "Žijeme mezi krabicemi," dodala Nikol, která prozradila, že už tři dny chodí v podstatě stejně oblečená. "Nevím, kde co mám. Musím ještě koupit skříň, abych vyndala oblečení z pytlů. Jelikož v tom malém bytečku to není kam dát, mám venku jedny džíny, pár triček a jednu bundičku," přiznala.

A jak je na tom po pracovní stránce? "Nějaké extra plány nemám, nabídky přicházejí ze dne na den. Ale věřím, že to bude jenom lepší a lepší," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám