Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Všichni, kteří po zhlédnutí tohoto videa poznali, jak špatně na tom Iveta Bartošová (†48) je, museli mít mrazení v zádech. Sice štíhlá, a ne odulá, jako když ujížděla na vlnách alkoholu, ale zato extrémně, až nezdravě hubená. A mluvila tak zvláštně, jako by pod vlivem prášků, takže všem bylo jasné, že něco není v pořádku. Nemluvě o tom, že byla úplně bez života, bez energie. Připomeňte si nyní s námi úplně poslední video, které se s ní podařilo natočit!

„Já se omlouvám, že špatně mluvím, ale mám po operaci kosti, čelisti a je ještě pořád ztuhlá, takže mluvení mi dělá problém,“ tvrdila s velkou námahou VIP zprávám v jiném videu. Jenže později se ukázalo, že nemluvila pravdu, že její zuby jsou úplně v pořádku a že jde o něco zcela jiného.

Na Ivetu Bartošovou byl bohužel v posledních letech zaměřen zájem médií spíš než kvůli zpěvu na její neustálé životní veletoče. A když dospělo k jejímu poslednímu podzimnímu comebacku, při němž vypadala úžasně, všichni doufali, že se nevrátí do starých kolejí. Bohužel ale vrátila. A ve finále i doslova…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám