Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) se nakonec z časových důvodů rozhodla ukončit studium práv ve Varšavě. Jak už Super.cz informoval, pendlování mezi Polskem a Českem stálo zpěvačku hodně sil, málo spala, byla často nemocná i s hlasivkami, a navíc neměla vůbec čas na svou rodinu a přátele.

První rok studia sice řádně ukončila, ale další čtyři roky ve stejném extrémním tempu už by prý nezvládla. "Kdyby mi chyběl jen rok, tak bych to určitě doklepla, ale když vidím perspektivu čtyř let takhle žít, tak mě to hrozně děsí, mluvím o tom, jak miluju svou rodinu a jak s ní chci být a na druhou stranu se pokrytecky chovám jinak. Kariéra, škola, honba za něčím jak krysí závody a takhle to nechci, v tenhle moment si dávám pauzu,“ potvrdila Farna v pořadu Limuzína, který poběží dnes večer na Óčku.

Zpěvačka se před moderátorem Mírou Hejdou rozpovídala také na téma své postavy. Ona sama je s ní naprosto spokojená a negativními reakcemi se nezabývá.

„Já se z toho nezblázním, jsem pořád stejně šťastný člověk. Jsem ráda, že jsem zdravá, mí předchozí dva kluci s tím nikdy neměli problém, nevidím důvod se trápit, živím se tím, že zpívám, a ne modelingem. Fakt si o sobě myslím, že nejsem tlustá, jsem normální holka, ale na šoubyznys je to asi moc, tam jsi buďto Adele, která je extrém, anebo jsi úplně hubeňounkej. Já nejsem ani jedno z toho, ale šoubyznys to vidí jinak, čemuž se nehodlám přizpůsobovat,“ má jasno zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám