Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Považuje se za ženu z pravěku, k sociálním sítím doteď měla stejný vztah, jako kůň k francouzským polobotkám. Teď se ale snaží urputně všechno napravit a nahnat si davy fanoušků! Eva Decastelo (45) se na známé sociální síti, ve které hrají fotky prim, prsí jedna báseň!

Tímhle tempem možná brzy přebije Leoše Mareše. Ten má sice už přes 226 tisíc sledujících, ale zase nenosí „držáky vnad“.

„Dlouho mi trvalo, než jsem tuhle sociální síť objevila. A když jsem si projížděla příspěvky na ní, připadaly mi všechny fotky jako přes kopírák. Proto jsem chtěla vymyslet něco, co tady ještě nikdo neudělal. Řešily jsme to s kamarádkou. Ona přišla na ponožkovou výzvu, já na podprsenkovou. S tím, že mi slíbila, že kdybych chtěla, mohu si jejími ponožkami prsa vycpávat. Zatím to ale nepotřebuju,“ řekla Super.cz Eva k hecu, který jí už nahnal slušnou řadu příznivců.

Decastelo má jako jedna z mála v českém šoubyznysu přírodní prsa. Často si z nich dělá legraci, že patří k nejmenším na světě a že v jejím věku, když podprsenku sundá, zafunguje gravitace a jdou ke dnu jako Titanic.

„Snažím se zvednout sebevědomí ženským, které mají vlastní prsa a nemají peníze na to, aby investovaly do silikonů. Všechna ňadra mohou vypadat skvěle s dobrou podprsenkou. Podprda zkrátka všechno zachrání,“ dodala s nadhledem sobě vlastním Eva Decastelo.

Reklama

Další články

Načítám